top of page

Aroma terapi

Essentielle olier er skønne at have med i tasken, på kontoret eller i bilen, og kan virke som en positiv og velduftende lille beroligende pause i hverdagen.

Essentielle Olier kan med gavnlig virkning bruges både til fysisk og psykisk helse. De bruges enten enkeltvis eller blandes sammen til særlige formål og udbytte.

Eksempelvis svarer en dråbe Lemon Olie i et glas med vand til 5 hele citroner og virker bla udrensende.

Peppermynte åbner lunger og hjerte og Lavendel virker beroligende og aktivere det parasympatiske nervesystem.

Køb DoTERRA Online

 Aromatiske naturlige olier giver udover en skøn duft også gavnlig indvirkning på psyken og kroppens sundhed. De har igennem tusindevis af år været brugt i madlavning, the, skønhedspleje og naturlig farmaceutisk helbredelse.

Jeg bruger æteriske olier fra DoTerra som aromaterapi i mine Stress Relief og AromaYoga timer. Det støtter krop og sinds process i at forløse, og fornye. Åbner hjertet giver ro i sindet og vækker sanserne på en smuk måde.

DoTerra er et amerikansk firma, der laver essentielle æteriske olier i høj økologisk kvalitet. De er høstet og destilleret med høj og fin teknologi der bevarer det højeste indhold af plantens immunforsvar og helbredende egenskaber.

Jeg holder regelmæssigt Gratis eftermiddag/aften arrangementer, hvor jeg fortæller mere om olierne.

DoTerras olier kan købes via deres online butik på dette link:

Vælg Join & Save!

For at kunne købe produkterne til indkøbspris skal du starte med at tilmelde dig DoTerra's indkøbs forening via min link og bestille en af deres start pakker med eks 10 olier i og en duft difusser.

Skriv eller ring for at høre mere, eller gå blot direkte til linket her og køb DoTerra.

bottom of page