top of page
mindbodylab sort_hvid.jpeg

Lila Cristine Lutz

"Yogaen er for mig et indre møde med min krop, mine sanser, tanker, følelser og min sjæl. Hvor åndedrættet og bevægelserne er indgangen til dybere forståelse og accept af mig selv."

- Lila Cristine Lutz

Mød mig til yoga, saunagus eller healing session

Jeg tilbyder individuelle yoga sessioner, holdundervisning og workshops i Kundalini Yoga, Yin Yoga, Stress Relief, Aromaterapi og Lydmeditation. Jeg giver behandlinger med Reiki Healing og Klangmassage.

Du kan booke mig til sessioner, events og retreats

Min baggrund

Jeg er uddannet Kundalini Yogalærer certificeret fra (KRI) i USA, og underviser i Kundalini Yoga, Meditation, Mindfulness  og Healing både herhjemme og i udlandet. Mit afsæt er primært i Kundalini Yogaen, men jeg praktiserer og underviser også i Yin Yoga og Stress Relief Yoga.

Jeg er uddannet Reiki Master Healer og har undervist i selvhealing og Reiki siden 1999.

 

Jeg har igennem de sidste 20 år arbejdet dedikeret med at bringe ro, balance og ny glæde til stressramte og folk med en travl hverdag. Både gennem yoga og bevægelse og med healing. 

 

Jeg arbejder med at kombinere bevægelse og mindfulness, med øget opmærksomhed på både åndedræt og sanserne, til at komme ud af hovedet og ned i kroppen, så der kan mærkes mere ro efterfølgende.

 

Udover at være uddannet Yoga og Meditations lærer er jeg også læreruddannet og har arbejdet i 6 år inden for karriere rådgivning af arbejdsløse og stressramte i både privat og kommunalt regi. Senest har jeg arbejdet som uddannelsesvejleder for unge i Gentofte kommune.

IMG_6378.jpg

Lila Cristine 

Hvad betyder Yoga Lila ?

Jeg hedder Lila Cristine Lutz, og bliver ofte kaldt Lila. Ordet Lila er indisk og betyder livets guddommelige leg, og hentyder til at livet i sin essens er en skabende leg. 

Yoga Lila - betyder derfor yoga med glæde 

 

Yoga er forbundet med alvorsfuld fordybelse, styrke og fleksibilitet, men også med livsglæde og selvkærlighed. Du skal gerne gå fra mine timer med et lettere sind og en følelse af at have fået nye kræfter, både mentalt og fysisk og følelsesmæssigt

Artikel fra Psykologi

bottom of page