top of page

Om Kundalini Yoga

Kundalini Yoga er dynamisk og meditativ og integrerer åndedræt, fysik, meditation og mantra i et flow igennem yogatimen.

 

Kundalini Yogaen vitaliserer og balancerer din krop og dit sind, minimerer stress, styrker immunforsvaret, giver nyt liv til trætte organer og øger ilt optagelsen. Kundalini Yoga giver et "indre boost" til at klare en travl hverdag og er perfekt til at give støtte, vække din indre glæde og virke afspændende på krop og sjæl.

 

I Sverige er Kundalini Yoga meget udbredt som Medicinsk Yoga og tilbydes i det offentlige sundhedssystem til stress ramte, stofskifte problemer, genoptræning ved dårlig ryg og ved depression og angst symptomer.

Kundalini Yoga er et indre møde med din krop og din sjæl. Hvor åndedrættet og bevægelserne er indgangen til dybere forståelse og accept af dig selv. Du kan bruger øvelserne i den daglige yogapraksis til at stabilisere, styrke og opløfte din hverdag.

Mindbodylab twist.jpeg
IMG_4244.JPG

Afspændning og Integration

Under afspændingen integrerer du det arbejde og den energi du lige har skabt i Yoga-sættet (Kriya’en), og mens du ligger i afspændingen vil jeg aktivere din krops healingspotentiale til dybere forløsning og healing af din krop og sind.

 

Afspændingen og intergrationen efter øvelserne er lige så vigtig som selve Yoga bevægelserne og kan bringe dig ind til et stille møde med den dybere bevidsthed og visdom der findes inde i dig selv.

 

På mine workshops bruger jeg både tibetanske messing syngeskåle, krystal syngeskåle, klokker og tromme.  Lyd vibrationerne og tonerne fra syngeskålene virker afbalancerende og afspændende på krop og sind.

 

Krystal syngeskålene jeg bruger er resonans med kroppens 7 hoved-energi-punkter (chakra). 

bottom of page