top of page

Royal India Yoga Rejse

2-16 marts 2019

Pris inden 15/12

Kr. 17.400,-

YogaLila bringer yogaen tilbage til sine indiske rødder. Vi rejser ad støvede landeveje i det nordlige Rajasthan og indkvarterer os på storslåede paladser.

IMG_7688.JPG
Tilmeld dig eller hør nærmere på
sms: 22 57 60 49  eller  mail: lilavati@live.dk

Vi tager yogaen med os, og bruger den ro og styrke som den giver os, til at opleve landet. Rajasthan er den mest farverige region i hele Indien, og bliver kald for "kongernes land". Rige paladser ligger smukt fordelt ud i ørkenlandskabet og minder om en svunden royal tid.

 

Nogle af disse kongepaladser er delvist konverteret til hoteller. Vi bor på to af disse, men rejser simpelt. Vi har vores få ejendele og yogaen, og for vores fødder ligger Indien.

Vi har god tid til at fordybe os både i vores yogapraksis og den indiske hverdag der omgiver os. Vi kombinerer på denne måde høj komfort med et direkte og autentisk møde med Indien.

fullsizeoutput_1258.jpeg
IMG_7575.JPG

Tak til sidste års fantastiske deltager og yogarejsende.

Her står vi foran Manohar Singh's Silke butik i Mandawa. Manohar Singh, glæder sig til at byde os velkommen igen i år, hos ham og hans familie. Her skal vi lære at lave indisk mad og spise hjemme hos Manohar og hans familie. 

fullsizeoutput_12a6.jpeg
IMG_7718.JPG
IMG_7533.JPG
Contact
bottom of page